Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

I bøn for udsatte øer

06/11/2019

Denne uge beder baptister verden over for øerne i Koralhavet nordøst for Australien.
Papua New Guinea og Fiji er nævnt specifikt. For Fijis vedkommende går forbønnen for de kun 952 baptister i 19 kirker. Udfordringen, de beder om forbøn for, er racisme og raceadskillelse.
Papua New Guinea er nogle flere, nemlig 82.000 baptister fordelt på 480 kirker. De nævner udfordringer med stammekrige og unge, som bliver tiltrukket af bande-miljøerne. På Papua New Guinea har vi også som danske baptister en speciel interesse, da en dansk kvinde, Lone Barua fra Tårs i Nordjylland, bor der og missionerer med sin familie.
Desuden skal vi bede for de små øer og kirker på Amerikansk Samoa, Cook Islands, Fransk Polynesien, Kanaky, Kiribati, Marshall-øerne, Micronesia, Nauru, Niue, Palau, Samoa, Solomon-øerne, Tonga, Tuvalu og Vanuatu.
Alle øer vil være specielt udsatte for klima-ændringerne, og selvom de ikke specifikt har nævnt det, er der god grund til at have det med i vores forbøn.
Se forbønsbrevet fra Baptisternes Verdens Alliance her.