Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Lai Baptist Church i Ringe – gudstjeneste i nyrenoverede lokaler

Lai Baptist Church i Ringe – gudstjeneste i nyrenoverede lokaler

30/10/2019

”Det var en lang køretur, men en meget dejlig oplevelse at besøge og prædike i LBC Ringe i søndags. Jeg brugte også anledningen til at dele lidt af min troshistorie i relation til de første baptisters dåb i Danmark 27. oktober 1839 og mit kald til at være præst”, fortæller generalsekretær Torben Andersen.
Menigheden er næsten færdig med at renovere bygningen, de overtog i september 2018. De mangler det ene af to køkkener, samt det ydre arbejde. Det samlede budget er ca. fem millioner kr. for de i alt 450 kvadratmeter.
Torben fortsætter: ”Det er en velfungerende menighed på 83 medlemmer og næsten lige så mange børn og unge. Torsten Wendel-Hansen, formand for BaptistKirkens Integrationsudvalg, og jeg havde et møde med menighedsrådet efter gudstjenesten, hvor lederne for børnekirken, ungdomsgruppen og kvindearbejdet og de to kvindelige præster også deltog. Her sagde jeg bl.a.: I er en af vores ressourcestærke menigheder i Baptistkirken i Danmark, og vi har brug for hinanden!”