Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Giv til liv – giv gavekort

Giv til liv – giv gavekort

23/11/2022

Du har mulighed for at give dem, du holder af, en helt speciel julegave! En gris til far. Høns til mor. Eller hvad med 25 træer til bedstefar? En julegave, der hjælper vores venner i Burundi. Behovene i Burundi er mange, men vi fokuserer igen på Batwa-folket, som er en marginaliseret befolkningsgruppe, der lever i stor fattigdom. Når du køber en gave, får du et gavekort på mail, som du kan printe og give til modtageren. Vi sørger for, at gaven når frem til en fattig familie.
Klik her: https://baptistkirken.dk/mission/gaver/ – udfyld felterne med navn og kontaktinfo samt antal ud for de gavekort, du ønsker at bestille, og send formularen. Du vil modtage en bekræftelsesmail (tjek evt. din spammappe).
Overfør herefter det samlede beløb til MobilePay 709 210 eller kontonr. 3201 10042879 mærket ‘BU gave’. (Beløbet er fradragsberettiget efter gældende regler.) Herefter sender vi en mail med gavekort. Tak for din støtte til de fattige og udsatte Batwa’er i Burundi!
Din indbetaling skal modtages hos os senest d. 22. december kl. 14, hvis vi skal garantere afsendelse af gavekort inden jul.