Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Himmelske Dage for hele familien

24/11/2021

Der er nu åbnet for salg af billetter til kirkefestivallen Himmelske Dage i Roskilde i Kr. Himmelfartsferien 2022, 26.-29. maj.
Der er fire slags billetter, som kan købes på shop.himmelskedage.dk: Voksenbillet, der giver adgang til alle fire dage (395 kr.), Voksenbillet, der giver adgang til én dag på festivalen (195 kr.), Ung/studerende-billet, der giver adgang til alle fire dage (195 kr.) og Børnebillet, der giver adgang til alle fire dage (65 kr.). Børn under seks år kommer gratis med.
Himmelske Dage er for hele familien. Der tilbydes familiecamping på Lindenborg Efterskole, og inde i Roskilde vil der være et kreativt børnehus med teater og tryllekunst, hoppeborge, kæmpe show med kunstnere, som børnene kender, morgenandagt og ulvetime, koncert med børnekor, gudstjenester og meget meget mere. Det rammes alt sammen ind af en spændende fortælling om et søskendepars rejse gennem tiden mod fremtiden!
Biskop Peter Fischer Møller indbyder i en video på Facebook til Himmelske Dage: Se den her.