Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Hjemkomst fra Afrika

27/05/2020

BaptistKirkens udsendte, Jonas Norgaard Mortensen, og hans familie har siden starten af marts været i Corona-karantæne i deres hjem i Kigali. Rwanda har taget Corona-situationen meget alvorligt og har haft udgangsforbud. Alle grænser er lukkede og der er ingen fly ind og ud af Rwanda. I weekenden kom Jonas og hans to yngste børn dog med et specialfly til Danmark. Hanne og familiens ældste pige, Oline på 18 år, er blevet i Kigali og kommer til Danmark i slutningen af juni. ”Vi er glade for løsningen med at dele os op. Det bliver godt for Johan og Selma at få et liv igen. Se venner og familie og begynde transitionen til Danmark. Hanne og Oline er meget tilfredse med en måned mere i Rwanda, hvor de kan stå for hele den praktiske nedlukning og afvikling af hus, katte, hjem, liv, aftaler osv. Oline skal deltage i forskellige afslutningsevents på hendes high school. Hanne, der har været hjemmeskolelærer i marts, april og maj, mens skolerne var lukkede og jeg arbejdede, får nu tid til at indhente arbejdsopgaver,” fortæller Jonas.
Familien har siden 2018 været udsendt til to års tjeneste i Rwanda og Burundi, men Corona har desværre sat sit præg på afslutningen af deres periode i Afrika.