Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Hjemme igen fra Afrika

18/03/2020

Missionssekretær Morten Kofoed er planmæssigt tilbage efter to ugers besøg i Rwanda og Burundi. Turen bød på gode samtaler med partnerne og en del projektforberedende møder. Der var nemlig deadline til en af vores store donorer under besøget, og vi nåede således at sende to nye projektansøgninger afsted, som der kommer svar på i midten af maj.
Derudover blev hele tre af vores landbrugsprojekter i Burundi evalueret af eksterne konsulenter. Og selvom der var plads til forbedringer i projekterne, var det overordnede indtryk, at projekterne virkelig hjælper! Der dyrkes mere og bedre mad, nye metoder tages i brug og der læres videre i lokalsamfundene. Samtidig var der også ros til vores partnere for at være gode til at drive projekterne. Projekterne afvikles i samarbejde mellem Dutabarane og Baptistkirken i Burundi. Det var samtidig sidste besøg, mens familien Mortensen stadig er i landet. Familien trives fortsat med hhv. skolegang og arbejde. Jonas er værdsat af partnerne for hans store indsats med at kapacitetsopbygge partnerne. Inden Mortens hjemrejse udviklede Corona-situationen sig i det danske, men Morten nåede hjem, inden det helt lukkede ned.