Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Johannes Steenbuch i Lviv

26/09/2018

Fra i dag og de kommende fire dage mødes over 150 baptistledere fra hele Europa i Lviv i det vestlige Ukraine til det årlige møde i EBF, European Baptist Federation.
Som repræsentant for Baptistkirken i Danmark deltager Johannes Aakjær Steenbuch, der er formand for Teologisk Forum. Han træder i stedet for generalsekretær Lone Møller-Hansen.
Johannes udtaler: ”Det er altid spændende at deltage i en samling som denne, hvor man får mulighed for at fornemme mangfoldigheden, der kendetegner baptister. Jeg glæder mig til at tage del i de mange samtaler og møder, som vil finde sted de kommende dage. Jeg glæder mig mest til at møde folk. Jeg er lidt spændt på, om der kommer noget kontroversielt på dagsordenen. I så fald vil jeg holde telefonisk kontakt til baglandet.”
Lviv ligger nær Polen og langt fra det kriseramte østlige Ukraine, så det har ikke skræmt Johannes.
Kasper Klarskov deltager også i EBFs møde i Lviv, da han er med i det to-årige europæiske lederudviklingsprojekt Transform.