Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Efterskolernes Dag

26/09/2018

Søndag 30. september er der Efterskolernes Dag på Rebild Efterskole fra kl. 13-17. De glæder sig til at tage imod kommende elever og forældre, der vil møde oplagte elever, som viser skolen frem, lige som der vil være aktiviteter overalt på skolen. Det går rigtig godt med tilmeldingerne til næste år, så det er nu folk skal besøg, hvis man skal være sikker på en plads.
Også på Tølløse Privat- og Efterskole er der Efterskolernes Dag fra kl. 13-17, hvor størstedelen af efterskolens elever er i fuld aktivitet i forskellige værksteder. Samtidig viser resten – sammen med elever fra sidste år – de mange familier rundt, mens de fortæller og svarer på spørgsmål om livet som efterskoleelev. Allermest tryk på er der dog i spisesalen, hvor der er servering, og hvor lærerne er klar til samtaler med alle besøgende, så skolens liv, mål og muligheder kan blive formidlet bedst muligt.
Samme dag og i samme tidsrum holder også privatskolen åbent hus, og her er alle, som er skrevet op, blevet inviteret, ligesom alle andre interesserede også er velkomne. På samme måde som på efterskolen bydes her på lidt at spise og drikke sammen med muligheden for en rundvisning og en samtale.