Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Johnny Cash til Nordjylland

Johnny Cash til Nordjylland

06/11/2019

I den kommende weekend kan du i tre baptistkirker i Nordjylland opleve multishowet I WALK THE LINE. Et halvanden times program med 13-14 af de bedste og mest indholdsrige Johnny Cash sange. Fire musikere og sangere fra Købnerkirken optræder sammen med Jan Kornholt, der mellem sangene i billeder og ord fortæller om Johnny Cash. Det er et show, en koncert, en gudstjeneste der handler om et usædvanligt menneske og den tro, som hjalp ham.

Fredag 8. november kl. 20.00 i Brovst Baptistkirke
Lørdag 9. november kl. 19.00 i Hjørring Baptistkirke
Søndag 10. november kl. 10.00 i Sindal Baptistkirke

Johnny Cash, der døde i 2003, blev en af de mest populære sangere i det 20. århundrede. Kendt som ’the man in black’ med den dybe stemme, de enkle sange med vedkommende tekster. Hans kristne tro havde betydning for ham gennem hele livet og især i kriseperioder med skilsmisse, alkohol og stofmisbrug. De personlige kampe og hans tro er de centrale emner i Johnny Cash’ sange. Dette program er en opdateret udgave af det show, som mange oplevede i 2013-2016. Nu med flere musikere og flere nye sange.