Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ny bog om nadveren

06/11/2019

BaptistKirkens udvalg ’Teologisk Forum’ har udgivet endnu en bog i kølvandet på bogen ’Perspektiver på den kristne dåb’ der blev udgivet i 2018.
Formand for Teologisk Forum, Johannes Aakjær Steenbuch fortæller: ”I ’Perspektiver på den kristne nadver’ dykker vi ned i nadverens mange betydningslag. Som baptister traditionelt har gjort det, tager vi udgangspunkt i Jesus’ egne ord om nadveren. Med udgangspunkt i Ny Testamentes fortællinger om Jesus og de første kristne, undersøger bogen, hvad nadveren betyder for os i dag – i teori såvel som i praksis. Bogen henvender sig til alle, der interesserer sig for nadverens teologi. Vores håb med bogen er, at vi kan inspirere til refleksion over nadverens dybe betydning for kirken.”
’Perspektiver på den kristne nadver’ koster 50 kr. + porto og bestilles på info@baptistkirken.dk. Bogen kan også senest 11. november bestilles til levering på Landskonference 2, der afholdes i Vejle 16. november.