Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Koncert med Rune Funch

22/05/2019

1. april fik Lyngby Baptistkirke ny præst – Rune Funch. Tirsdag 28. maj kl. 19.00-21.00 holder han en koncert, der giver mulighed for at lære ham lidt bedre at kende. Ud over at være præst, er han nemlig også sangskriver og uddannet rytmisk sanger. Som du vil opleve denne aften, så er det ikke en typisk, traditionel livs- eller trosrejse, Rune har været på. Dog vil mange af historierne være nogle, som de fleste kan spejle sig i, hvilket også gør koncerten til en personlig oplevelsesrejse for deltagerne.
Efter en opvækst som præstesøn og en årrække som kirkemusiker valgte Rune i 2010 at forlade kirken. I sin søgen efter at finde meningen med sit liv, valgte han at gå på opdagelse i både øst og vest, i forskellige kulturer, religioner og livsfilosofier. Denne rejse beretter han om i både fortællinger og egne sange, som tager os rundt i verden, tilbage til barndommen, såvel som dybt ind i det indre.
Koncerten er gratis, men der vil være mulighed for at give en donation til kirkens arbejde. Du kan høre lidt af Rune Funchs musik på: www.runefunchmusic.com.