Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Kristne beder sammen – gør du?

10/01/2018

I denne uge er det Evangelisk Alliances Bedeuge, og mange baptistkirker deltager lokalt. Temaet i år er ”På vej – som pilgrim, fremmed og flygtning”. Ved hvert møde samles der ind, og i år går størstedelen af de indsamlede midler til lokalbefolkningen i Syrien, som nås igennem to lokale kirker i Aleppo og Homs. I årets folder har Hans Henrik Lund skrevet en gribende beretning om 20-årige Suzan, som kommer fra Aleppo og har en muslimsk baggrund. Hun bor nu i Aalborg og det fremgår af artiklen, at hun har fået mange venner i bl.a. Bethelkirken.
Mange steder arrangeres flere møder i løbet af ugen. ”Det er en dejlig oplevelse at bede sammen med kristne med alle mulige baggrunde. Jeg håber, at vi også får mulighed for at bede sammen med syriske flygtninge, når det nu er dem, vi samler ind til. Jeg kan kun opfordre dig til at deltage i et eller flere bedemøder, dér hvor du bor,” siger generalsekretær Lone Møller-Hansen.