Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Mangler du at købe julegaver?

06/12/2023

Lise Emming Weber-Hansen skrev fra Burundi: ”Så blev det 1. december – også i “Det lille hus på højen”. Jeg har fundet mit lille bitte lager af julepynt frem, så kalenderlyset er klar til i aften sammen med en lækkerbisken, jeg har gemt på siden september – nemlig vendsysselske pebernødder. Jeg har også købt julegaver – til hvem vil jeg ikke sige – men det er en særlig gave: Et sæt vaskbare hygiejnebind til unge piger fra Batwa, så de kan komme i skole – også når de har menstruation.”
Du kan også give en gave, der glæder og gavner – find dem på Baptistkirken i Danmarks hjemmeside. Du kan vælge imellem bind, høns, træer, grise, køkkener og huse!