Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Morten og Ole til Afrika

Søndag 26. september tager Missionssekretær Morten Kofoed til Burundi og Rwanda. Med på turen er Ole Lundegaard fra Korskirken. Morten skal mødes med vores udsendte medarbejdere – Lis og Jep Emming, tilse projekter og have møder med vores partnere. Ole skal undervise på præsteskolen i Rubura samt besøge Korskirkens projekt blandt den udsatte batwa-gruppe i Musema-området.
Vejen hjem går over Rwanda hvor møder med AEBR, Baptistkirken i Rwanda, er på programmet. Både Burundi og Rwanda har været ramt af Corona. I Burundi er antallet af smittede stigende, mens de i Rwanda har haft nedlukninger, der har haft konsekvenser for befolkningens mulighed for at mødes og også for at tjene til livets ophold. Både Morten og Ole er tilbage i det danske i uge 41.