Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Nyt fra YEGO-ungdomslederne

06/02/2019

Rebecca Krabbe-Sørensen og Louise Hentze Jørgensen, som er udsendt til Rwanda af YEGO, der er et samarbejde mellem Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund og Danske Baptisters Spejderkorps fortæller her om deres arbejde:
”Vi har nu holdt vores sidste familieplanlægnings-workshop og har været ude i de 16 forskellige kirker, som projektet arbejder med. Vi er blevet budt hjertelig velkommen i alle kirker og præsterne har taget utrolig godt imod os og har udtrykt dyb forståelse for, hvorfor det også som kristen er vigtigt at få viden om pubertet, sex, prævention og retten til at sige NEJ.
Vi er blevet spurgt: “Hvorfor er I ikke kommet før og har lært os dette, så var jeg ikke endt som enlig mor?” Det har rystet os at høre denne barske virkelighed og se denne sandhed i øjnene. Alle burde have ret til at lære, hvordan deres krop fungerer og udvikler sig, samt hvordan man beskytter sig mod graviditet. På den anden side, så tydeliggør det, hvor vigtigt det er, at vi kommer ud i kirkerne og lærer de enlige mødre, de frivillige og kirkens unge om netop dette emne.
Læs mere i Facebookgruppen BaptistKirkens arbejde i Burundi og Rwanda for at følge med i vores arbejde som ungdomsledere i Rwanda. Eller læs med på www.yego.dk for at høre de mange personlige historier fra de mennesker, TURIKUMWE projektet arbejder med.”