Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Nyt projekt i Burundi

Køkkenhave fra et tidligere projekt

Nyt projekt i Burundi

04/08/2021

Lige op til sommerferien tikkede en god nyhed ind fra Center for Kirkeligt Udviklingsarbejde (som tidligere hed Dansk Missionsråds Udviklingsafdeling). Ved seneste ansøgningsrunde blev vores ansøgning om et fødevaresikkerhedsprojekt i Burundi godkendt og støttet med én million kroner.
Projektet afvikles sammen med vores partner Dutabarane og fokuserer ud over fødevaresikkerhed også på og spare- og lånegrupper. 4.850 børnefamilier eller omkring 25.000 mennesker kommer til at nyde godt af dette nye projekt, der er toårigt og bygger videre på de gode erfaringer fra tidligere landbrugsprojekter, der også hjalp med både nye og forbedrede dyrkningsmetoder.
”Corona har ikke sluppet sit tag i Afrika, så for tiden er der store behov – også i Burundi. Og da der samtidigt er stort pres på de donorer, vi kan søge hos, er det meget glædeligt, at vi har kunne få støtte til dette projekt,” fortæller missionssekretær Morten Kofoed.