Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Øksedal er ramme for flere ledelsesmøder

22/01/2020

Lørdag 25. januar 2020 mødes ledelsen i BBU (Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund), DBS (Danske Baptisters Spejderkorps), her Korpsrådet og ledelsen af BaptistKirken til et fællesmøde på et par timer i forbindelse med egne møder og dagsordner. Møderne finder sted på spejderkorpsets træningscenter Øksedal ved Nibe.
”Det er godt at have tid til fællesskab ved måltider og pauser foruden det to timer lange fællesmøde”, fortæller generalsekretær Torben Andersen. ”Vi vil følge op på tidligere drøftelse af trosoplæring af børn og unge og konkret arbejde i tre grupper. Dels med fokus på børne- og ungdomsarbejdet på den lange bane med evt. nye initiativer, dels hvordan arbejdet kan tænkes ind i en større sammenhæng på sommerstævne, regionale møder og landskonferencer, og endelig drøfte om det vil være relevant, at BBU og DBS er med på menighedsbesøg, når ledelsen påbegynder en ny runde over to-tre år”.
BaptistKirkens ledelse vil bl.a. planlægge de kommende regionale møder, hvor der bl.a. skal arbejdes med Fælleserklæringen og Mission i Danmark. Et underpunkt her er netop trosoplæring af børn og unge. Ledelsen skal følge op på drøftelsen om sammenhængskraft og organisation på Landskonferencen i Vejle i november 2019 og har også en samtale om tro og kerneværdier for danske baptister på programmet. I næste Nyhedsbrev følger mere fra ledelsesmødet.