Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Proces for kommende generalsekretær

03/07/2024

”Som de fleste ved, stopper Torben Andersen som generalsekretær pr. 30. september. Derfor er ledelsen i gang med processen omkring ansættelsen af en ny.
På nuværende tidspunkt har vi modtaget en række forslag til ny generalsekretær fra præsterne i præstekollegiet. Vi har som ledelse valgt at undersøge mulighederne her. Vi inviterer derfor et par af de foreslåede kandidater til en samtale om, hvad vi tænker, og hvordan de ser sig selv i forhold til rollen som generalsekretær. Disse indledende samtaler håber vi at have færdiggjort inden august.
Derefter vil vi sammen med vores uvildige mentorer lave en mere objektiv vurdering af kandidaterne baseret på den tjenestebeskrivelse, ledelsen har udarbejdet. Dette gør vi, fordi vi er et meget lille kirkesamfund, hvor alle kender alle, og derfor har alle også holdninger til alle. Vi vil gerne have vores mentorer i spil for at give en mere objektiv vurdering af kandidaterne, så det ikke bliver følelser men kvalifikationer, der vægter i ansættelsen. På baggrund af denne vurdering vil ansættelsesudvalget gennemføre egentlige jobsamtaler ultimo august.
Vi håber derefter at kunne ansætte en ny generalsekretær til 1. oktober eller hurtigst muligt derefter.
Med venlig hilsen,
Ansættelsesudvalget
Vibeke Dalsgaard, Pia Duebjerg Andersen & Christian Bylund”