Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Sommerstævne ’24 – Det er ikke for sent!

03/07/2024

Der er fortsat plads til flere, der har lyst til at opleve temaet ”Nåde” i praksis. På SOUL kan du opleve ”Tæt Talks”: Spændende interviews med personer, der har arbejdet med “NÅDE” på hver deres område i livet. På BASE er der formiddage med inspirerende undervisning: Mød blandt andet den ukrainske præst Fyodor Raychynets eller psykolog og forfatter Krista Korsholm Bojesen, der arbejder med at skabe rum for det svære og usigelige og hjælper os til at komme tættere på hinanden og få det forkerte frem i det nådige lys.
Der er også aftenmøder, seminarer, koncert med ”Alt det der drukner”, skattejagt og socialt samvær på Grønningen med ”Mad og Mission Marked” – alt fra slush-ice til spændende asiatiske retter.
Du kan stadig nå det – deltag på dagkort eller overnat på campingpladsen. Der er fortsat enkelte ledige værelser. (Ønsker du værelse? Så ring/skriv til Ulla på Sekretariatet for mere info – 2299 6483 / ulla@baptistkirken.dk).
Tjek det hele på https://www.sommerstaevnet.dk/.