Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Sendt – til Norge

Sendt – til Norge

26/04/2023

Både baptister fra Europa og fra resten af verden slår sig sammen om at lave et brag af en missionskonference i Stavanger i uge 27.
Konferencen starter søndag 2. juli og frem til onsdag er det Baptist World Alliance, der står for programmet. Der er 14 forskellige kommissioner og udvalg, der indbyder til samtale om alverdens emner, der vil være gudstjenester, bøn, bibelstudium og meget mere.
Fra torsdag til og med søndag 9. juli er det European Baptist Federation, som står for konferencen SENT, altså om at være sendt til verden. Her er fokus på mission og den verden, vi er i mission i med alle de udfordringer og glæder, der er i det.
Man kan deltage i det halve eller det hele. Der er hoteller og en campingplads kun få hundrede meter fra konferencecenteret.
Læs mere på https://baptistworld.org/events/annual-gathering/ og https://www.ebf.org/sent2023.
Den billigste pris for deltagelse kræver, at man er tilmeldt senest 30. april. Lone Møller-Hansen, der sidder i BWAs verdensledelse og generalsekretær Torben Andersen, som er BaptistKirkens repræsentant i EBF deltager begge. Gør du også?