Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Syng julen ind sammen med Pankoret

17/11/2021

”Karmelkirken får traditionen tro besøg af Pankoret som optakt til julemåneden – i år søndag den 21. november 2021 kl. 16.00.
Kirsten Lodberg leder koret, som synger for os og støtter fællessangen. Der bliver mange fællessange, der omslutter advent, selve julen og Hellig tre Konger tiden. I år er der særlig lagt vægt på Hellig tre Konger tiden.
Vi vil indlede arrangementet med sammen at synge adventssalmen Se min engel, en forholdsvis ny salme med tekst og musik af Arne Andreasen. I løbet af eftermiddagen vil koret også synge alene. Det er alle kompositioner, der er meget iørefaldende og med gode tekster og melodier.
En af kompositionerne er fra Sprækker i Virkeligheden, Salmer til de ni læsninger af Lisbeth Smedegaard Andersen og Henrik Thorngaard. Sidste år sang Pankoret også nogle salmer derfra. Næste år er de alle på programmet igen. Vel mødt til denne sangeftermiddag som forberedelse til julehøjtiden.”