Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Hjælp til dem, der er ramt af vold i hjemmet

17/11/2021

Baptisternes Verdens Alliance, BWA, og BWA-kvinderne er gået sammen om et initiativ, der skal bekæmpe vold i hjemmene. På verdensplan har 18 pct. af kvinderne oplevet vold eller voldtægt, begået af deres partner, indenfor de seneste 12 måneder. Det er skræmmende tal.
”Vi tror, at det smerter Guds hjerte – og også vores”, skriver BWA i deres bedebrev denne uge. ”Vores kald er at bringe retfærdighed, frihed, håb og heling til kvinder, børn og familier ud over hele verden. Derfor har BWA og BWA Women lavet et værktøj, som skal sætte kirker og personer i stand til at bekæmpe vold i hjemmet. Det lanceres ved en virtuel samling tirsdag 23. november kl. 14 dansk tid. Tilmelding via dette link.
I bedebrevet i denne uge er der desuden en invitation til verdenskongressen i Brisbane i Australien i 2025. https://bwabrisbane.com
Det er meget passende, for de lande, vi beder for i denne uge, er Australien og New Zealand. Læs om deres bedeemner her.