Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Tølløse menighed ansætter ny præst

06/06/2019

Mandag blev en glædens dag flere steder. På et ekstraordinært menighedsmøde i Tølløse godkendte alle enstemmigt, at menigheden ansætter Christian Bylund som præst fra nytår – og på Aarhus Universitet afleverede Christian Bylund sit speciale, hvorefter han nu er cand.theol.
”Vi glæder os meget over begge dele”, sagde menighedsrådets formand Kirsten Nielsen til menigheden, hvorefter hun oplyste, at Christian, Louise og deres datter Carla flytter til Tølløse, når Christian har afsluttet undervisningen på Pastoralseminariet i efterårssemesteret. Louise er i gang med et ph.d.-projekt om Gudsbilledet i nyere børnebibler. Det vil hun færdiggøre med bopæl i Tølløse. Kirsten Nielsen slutter: ”Vi har brugt det seneste halve år på at afstemme forventningerne i menigheden til ny præst – og det viste sig, at vi i processen fandt frem til det helt rigtige match med de ønsker, som Christian Bylund har til præstetjenesten”.