Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

800 tilmeldte til sommerstævne

06/07/2022

Der er væsentlig færre tilmeldte til dette års sommerstævne, end der var før Corona. ”Det er vi ikke ene om at opleve,” siger stævnechef Lars Gaarden. Også andre stævner og festivaler oplever afmatning.
Der er dog lagt op til en dejlig uge på Lindenborg med et alsidigt program og meget vægt lagt på fællesskab og aktiviteter for hele familien. Blandt andet er der skruet op for programmet på det, der kaldes Grønningen, hvor der bliver børnebus, hoppeborg, café og spisesteder.
”Vi har brug for at mødes,” siger Nicolas Fromsejer fra Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund, der er medarrangør af stævnet. Han glæder sig i hvert fald, og det gør 800 andre garanteret også.
Stævnet finder sted på Efterskolen Lindenborg fra søndag d. 17. juli kl. 11 til fredag d. 23. juli efter dåbsgudstjenesten om eftermiddagen.
Læs mere om de sidste beslutninger og nyheder på baptist.dk, og skal du med på stævnet så følg også sommerstævnets Facebookside.