Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Bed for baptisternes seminarier

17/06/2020

Som en følge af Corona-pandemien er en del af verdens baptist-seminarier og -universiteter i krise. De oplever svigtende tilgang og deraf følgende økonomisk usikkerhed. De, der ønsker at blive præster, er naturligt nok usikre på, hvordan undervisningen vil foregå og ser tiden an.
Elijah Brown, generalsekretær i Baptisternes Verdens Alliance, BWA, opfordrer os derfor til at bede for uddannelsessteder for kommende baptist-præster.
I marts blev der afholdt en online marathon-bøn, og her bad bl.a. den kommende præsident for BWA, Tómas for netop dette emne.
Du kan høre bønnen samt et interview med Dr. Anna Robbins, formand for Acadia Universitetet via dette link.
I denne uge opfordrer BWA desuden til bøn for Malawi med knap 400.000 baptister og Zambia med knap 550.000 baptister, begge lande har tre baptistsamfund, og i alt findes der 7.000 baptistmenigheder i de to lande, og det er fattige ’baptist-lande’, vi beder for i denne uge.
Desuden er der en invitation til at deltage i en verdensbøn online i morgen, torsdag d. 18. juni kl. 18 – tilmelding via bønnebrevet fra BWA.