Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Berørth – en ny kristen podcast

01/09/2021

I denne uge er det Tomas Sjödin, som tidligere har besøgt Sommerstævnet i Lindenborg. I første uge var det videnskabsmanden, DNA-professoren og evolutionsbiologen Eske Willerslev. Det er spændende samtaler, du kvit og frit kan lytte til i endnu en podcast-serie med kristent udgangspunkt. Denne gang er det journalisten og forfatteren Charlotte Rørth, der har fundet en lang række kende danskere, som hun interviewer.
Hun siger selv, at disse podcast er blevet til, fordi hun selv er et nysgerrigt menneske.
”Berørth er en podcast for dig, der tvivler og søger mening og gerne vil være noget for andre. Den er for dig, der har mod på at gå nysgerrigt og tillidsfuldt ind i samtaler med nogle, der for alvor ved noget om leve det her liv med de sorger og glæder, der rammer os alle. Samtalerne vil handle om, hvordan vi kan være gode ved hinanden ved at finde frem til det, vi er fælles om. Især det at tro, som nogle gør, men ikke alle, og så den kristendom, som er overalt omkring os. Jeg kan ikke love, at du finder alt det, du søger. Men jeg kan love, at du både vil blive berørt og blive klogere,” skriver Charlotte på sin hjemmeside, hvor man også kan finde frem til artikler med de interviewede, hvis man mere er til det skrevne ord.