Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Bliv bedre til at lede online-møder

03/03/2021

Mange af os prøver i denne tid at holde møder på nettet. Og de fleste af os kan blive bedre til at lede disse møder, så det både er sjovt og udbytterigt for alle deltagere.
Derfor indbyder KIT, Kirkernes Integrations Tjeneste til to gratis webinarer, kurser på nettet. Det er den 16. og 18. marts om formiddagen. De to temaer er henholdsvis Digitale mødelederkompetencer og Digital facilitering og værktøjer.
Kurserne vil give viden og inspiration til anvendelse af forskellige funktioner på Zoom til afholdelse af digitale møder med deling af dokumenter, break-out rooms (gruppearbejde) mv. Det handler også om at bruge de digitale værktøjer, som kan skabe gode, kreative processer, når man mødes online, enten i store eller mindre grupper.
Målet er at lære at facilitere meningsfulde og interessante online møder, hvor deltagerne er aktive og oplever de fordele, som online møder kan give for deling af dokumenter, filmoptagelse, afstemninger mv. Man kan også lære at styre hybridmøder, hvor nogle er fysisk sammen og andre deltager online, så begge grupper er inddraget og aktive.
Man kan tilmelde sig via dette link.