Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Bøn for Indonesien og Filippinerne

18/11/2020

I Indonesien er 85% af befolkningen muslimer, og så er det verdens fjerde største befolkning med 270 mio. indbyggere. Der er en meget alsidig kultur i landet og ikke færre end 700 sprog. I dette land er der tre baptist-samfund, som i alt tæller 125.000 medlemmer.
I nabolandet Filippinerne tæller befolkningen 107 mio. Her er der fem baptistsamfund med i alt ca. 900.000 medlemmer.
Filippinerne blev tidligere i denne måned ramt af en Super Tyfon, Goni, og kirkerne prøver at støtte deres omverden midt i pandemien.
Begge lande har fået støtte fra BWA, Baptisternes Verdens Alliance, til at bekæmpe Covid-19. Hermed en opfordring til at bede for disse to lande.
I morgen, torsdag afholder BWA sammen med to menneskerettighedsorganisationer, 21Wiberforce Global Freedom Center og U.S. Holocaust Museum, i øvrigt en virtuel undervisning af unge ledere om at stå op mod had, vold og grusomheder. Det vil handle om praktiske ideer til, hvordan man fremmer religionsfrihed. Undervisningen, som finder sted torsdag kl. 16.30 dansk tid, kan man tilmelde sig her, og den retter sig mod advokater, religiøse ledere, undervisere og studerende. Formålet er også at danne et netværk for unge ledere, som kæmper for menneskerettigheder.