Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

BWA-komiteerne mødes denne uge online

07/10/2020

I denne uge er der travlt med online-møder på tværs af baptist-verdenen i Baptisternes Verdens Alliance, BWA. Fire dage i træk er det forskellige møder med i alt over 100 deltagere fra hele verden. I dag og i morgen er det det første eksekutiv-komité-møde i denne femårs valgperiode. Her samles de 35 medlemmer for at træffe beslutninger bl.a. om det kommende års budget og for at blive orienteret om, hvad der skal ske i den kommende periode indenfor de mange udvalg, som arbejder med de fem BWA-områder: 1) Tilbedelse, fællesskab og enhed 2) Mission og evangelisation 3) BWAid, nødhjælp og udvikling, 4) religionsfrihed, menneskerettigheder og retfærdighed samt 5) Teologisk refleksion og lederskab.
Lone Møller-Hansen havde i går sin debut som formand for BWAs HR-udvalg.
Desuden er der fire lande, som vi sammen skal bede for i denne uge: Costa Rica, El Salvador, Panama og Nicaragua. De tre første lande har baptistsamfund på størrelse med Danmarks, mens Nicaraguas baptistsamfund tæller 85.000 medlemmer. UBLA, som den latinamerikanske region bliver kaldt, har de seneste år haft en vækst på 41 pct. i antallet af medlemmer. Se bedebrevet for denne uge her.