Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

BWA opfordrer til at støtte Myanmar

10/02/2021

Det ugentlige bedebrev fra BWA, Baptisternes Verdens Alliance, er usædvanlig konstruktivt i denne uge. Ud over forbøn for Spaniens, Portugals og Italiens ret små baptistsamfund, er der meget konkrete opfordringer til at støtte baptisternes og den demokratiske modstand i Myanmar, tidligere Burma.
Bedebrevet citerer baptister i Myanmar: ”Vores folk har levet under militærdiktatur i mere end 60 år og tanken om, at vore børn og børnebørn skal gå igennem en sådan livscyklus igen, er forfærdelig. Vi har ingen geværer, men en Gud, der beskytter os. Selvom vi skal gå i dødsskyggens dal, frygter vi intet ondt.” Et citat fra Salmernes Bog 23.
I bedebrevet er der et link, som fører til tre konkrete tiltag, som vi alle kan gøre.
Der er et brev, som kan rettes til og sendes til ambassadører i vores lande. Det vil også kunne sendes til den danske udenrigsminister Jeppe Kofod.
Der er en opfordring til at finde et rødt bånd og sætte det om hovedet, og tage et billede. Send billedet til BWA via mail – så vil BWA bruge billederne til at anskueliggøre den verdensomspændende støtte til Myanmar.
Endelig er der bønner, man kan bede, en opfordring til selv at formulere en bøn for Myanmar og en video med BWAs præsident, Tómas Mackey, der beder for Myanmar.
Læs selv bedebrevet her.