Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

En hilsen fra Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund

18/11/2020

”Normalt giver vi en mundtlig opdatering på landskonferencen, men da Corona har stået i vejen for det, bliver det i stedet en kort skriftlig opdatering. Der ingen tvivl om, at Corona har påvirket os meget. Alle nationale tilbud og samlinger har ligget stille og det har også været en udfordrede tid for vores lokalforeninger. Men trods udfordringerne har det været en stor inspiration at se, hvordan vores lokalforeninger bliver ved med at finde nye alternative måder at være sammen. Vi prøver også at tænke alternativt om vores nationale tilbud og vores arbejde og se på alternative løsninger. Meget er anderledes og meget kan ændre sig på kort tid, men lige nu er vores opgave at tilpasse os den situation, vi står i, og gøre hvad vi kan for at støtte vores lokalforeninger på bedst tænkelige måde.
Der er også sket store ting i BBU. På vores landsmøde i september præsenterede vi “Den røde tråd”, som er en pædagogisk oversigt over livsfaser, der hjælper til at målrette aktiviteten i den aldersklasse, man er frivillig i. Vi håber, at den røde tråd kan være med til, at vi bliver endnu skarpere på, hvordan vi giver evangeliet videre til de kommende generationer. Den Røde tråd er et arbejde, vi har været i gang med i flere år, og som nu endelig er blevet et konkret materiale (det kan findes på vores hjemmeside). Udover den Røde tråd har vi sammen med MBU fået oversat bogen “Led med dit liv”, som udfordrer frivillige til at reflektere over eget liv og lederskab ud fra præmissen: ”alle mennesker har et mål af lederskab i sig”. Hvordan, vi lever vores liv, er afgørende for, hvordan vi leder. En bog vi tror på kan gøre en kæmpe forskel for alle, i den måde vi virker på som ledere lokalt, nationalt og internationalt. “Led med dit liv” kunne nemt gå hen og blive årets julegavehit/bestseller, så få fat i den før din nabo.
Der ingen tvivl om, at Corona har presset os som organisation, men den har også udfordret os til at tænke ud af boksen, så vi forhåbentlig kommer til at stå endnu stærkere på den anden side og samtidig ser denne tid som en periode, hvor nye ideer og tiltag kan udvikles.
Hvis I ønsker at følge mere med i, hvad der sker i BBU, så følg os på Facebook og tilmeld jer vores nyhedsbrev, for der sker meget i vores organisation Corona eller ej.
På vegne af BBU
Rasmus Munch Højmark”