Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Europæisk missionskonference

28/02/2018

Hvert år afholder EBF, det europæiske baptistfællesskab, en missionskonference. I år er det i Sofia i Bulgarien 13.-16. juni under temaet: Bold Acts: Seeing the God of the Early Church at Work today.
Inspireret af Apostlenes Gerninger har baptister i 400 år været modige i deres forkyndelse af evangeliet. Ofte udenfor tryghedssfæren, men hvor mennesker hører det forvandlende evangelium om Jesus.  Ved denne konference vil deltagerne og indbudte talere fortælle om risikovillighed og mod, hvor baptister i dag i lighed med de første kristne ikke beder ”Gud beskyt os”, men ”Og nu, Herre, se dog deres trusler, og giv dine tjenere at tale dit ord med fuld frimodighed.” (Ap.G. 4:29.)
Dimitrina Oprenova fra Bulgarien er hovedtaler. Læs mere om konferencen her.
Du kan rejse på vegne af BaptistKIrken til denne konference under forudsætning af, at du har noget at bidrage med og at du bagefter vil formidle til os andre, hvad du komme hjem med af inspiration. Tænder det dig, så kontakt generalsekretær Lone Møller-Hansen.