Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Fælles bededag for Danmark på søndag

25/03/2020

Søndag den 29. marts inviteres alle danskere til at bede en bøn for Danmark og verden i den nuværende Coronakrise. Bag invitationen står organisationen Evangelisk Alliance sammen med sogne-menigheder fra folkekirken, Den Katolske Kirke og Frikirkerne.
Kirkerne er lukkede for tiden, men det hindrer ikke kirker på tværs af kirkesamfund til at invitere til en fælles bededag for Danmark og andre lande, der er ramt af Corona. En online platform bliver således samlingspunktet, når flere sognekirker, den katolske kirke og frikirker søndag 29. marts inviterer alle, der gerne vil bede en bøn, til at bede sammen.
”I krisetider har kirken altid kaldt til bøn. Og da vi lige nu står i den måske værste krise siden Anden Verdenskrig, er det oplagt, at kirkerne samler sig for at bede for vores land og vores verden og for de mennesker, som er smittede af Coronavirussen”, forklarer Thomas Bjerg Mikkelsen, formand for Evangelisk Alliance.
Bønnebog, link til Facebook og anden inspiration kan findes her.