Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Falmer sommerstævnet i løbet af året?

Falmer sommerstævnet i løbet af året?

01/08/2018

Jamie Cunningham tog imod en udfordring og beskriver i en række artikler enkeltpersoners oplevelser på sommerstævnet – bl.a. Michelle Lamot, der i artiklen ’Vendepunktets effekt’ fortæller om nærmest en åbenbaring i Scot McKnights undervisning. Hun siger:
”Med denne nye indsigt i Jesus som relationen i hverdagen, håber jeg, at jeg kan forstå mere om Guds ord og bruge det aktivt i hverdagen, og at det, jeg får med fra stævnet, ikke falmer i løbet af året, men at jeg kan bruge det i mine relationer året rundt.”
Jamie har også talt med andre børn og unge. Læs mere i artiklerne ’Tag imod’, ’Findes Gud i leg?’ og ’Fordommens fælde’.