Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Vi bliver i Lindenborg!

Vi bliver i Lindenborg!

26/07/2018

Ved Landskonferencen 25. juli i Lindenborg blev det besluttet, at BaptistKirken holder sommerstævne sammen med Missionsforbundet i hvert fald frem til 2023. Der var åbnet for en debat om, hvorvidt ledelsen skulle arbejde for, at sommerstævnet skulle flytte mellem landsdelene, men det vandt ikke gehør. Stort set alle, der tog ordet under debatten, tilkendegav en meget stor glæde over at holde sommerstævne sammen Missionsforbundet og også følelsen af at være hjemme på Lindenborg. Blandt argumenterne for at blive var hensynet til de unge – og børnene – fordi der er et stærkt samarbejde mellem BBU, Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund og MBU, Missionsforbundets Børn og Ungdomsarbejde.
Konklusionen, som formand Per Beck gjorde efter debatten var, at nu bliver der ikke i overskuelig fremtid talt om at flytte sommerstævnet fra Lindenborg – til stor lettelse for stævneformand Lars Gaarden.