Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Folkemøde – også med kirkelige aktører

13/06/2018

Årets Folkemøde på Bornholm finder sted torsdag til søndag i denne uge. Igen er baptisterne aktive i teltet ’Mellem himmel og jord’. Er du Folkemøde-gæst, så snyd ikke dig selv for at opleve teltet, der samler alle frikirkerne på Bornholm – 100 frivillige gør et enormt arbejde for at skabe rammerne for landsorganisationer som Danske Kirkers Råd, Dansk Missionsråd, Frelsens Hær, Den katolske Kirke, ADRA, KIT, KFUM og K, Åbne Døre og UCB m.fl.
Der er debatter bl.a. om ’Ja tak til frivillighed – men nej tak til den frie vilje’ – om hvordan jagten på de religiøse er med til at undergrave frivilligheden. Det er lørdag kl. 10.45. Hele programmet kan ses på www.himmel-og-jord.dk.
Der vil hver aften være koncert i teltet, torsdag bl.a. af gospelkoret AmaZing, der øver hver torsdag i Baptistkirken i Rønne.
Generalsekretær Lone Møller-Hansen er en af de ansvarlige for de to morgen-pilgrimsvandringer i det nordbornholmske landskab med hver sit tema: Fred og Retfærdighed. Det er fredag og lørdag, begge dage kl. 8-10 med udgangspunkt i teltet.
Allerede inden Folkemødet er der fokus på de lokale frikirker i radioprogrammet Tidsånd direkte på P1 torsdag kl. 11-12. Her deltager Jesper Pedersen fra Baptistkirken Bornholm.