Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Mindes du sangen?

20/06/2018

Koret ’Evangeliets Gyldne Sange’ medvirker ved et ’Mindes du sangen’-arrangement i Nyrup Baptistkirke, Kirkestræde 4, 4296 Nyrup onsdag 20. juni kl. 19.00 – en oplagt mulighed for alle, der elsker at synge med på de gamle evangeliske sange i et varmt og glad fællesskab.
Evangeliets Gyldne Sange” er et fælleskirkeligt kor fra Brønderslevegnen. Koret ønsker at holde liv i de gamle melodiske og evangeliske vækkelsessange, som er korets repertoire. Koret har flot musikledsagelse af klaver, saxofon, violiner, bas, harmonikaer, guitar og banjo.
Koret har tidligere arrangeret ’Mindes du sangen’ aftener rundt om i Nordjylland. På spørgsmålet om repertoiret siger korets leder, Bent Andersen fra Brønderslev: ” Sangene er enkle med et klart budskab. De handler i det store og hele om ’korset’ og ’himlen’. Melodierne er iørefaldende og sangbare, og det er vores erfaring, at tilhørerne ganske enkelt ikke kan lade være med at synge med”.
Mere info på www.egsnet.dk,