Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ledelsen mødes på Bornholm

13/06/2018

Det er efterhånden en tradition, at BaptistKirkens ledelse mødes på Bornholm torsdag forud for Folkemødet. Ledelsesmødet finder sted i Vækst-Huzet i Hasle, som drives af generalsekretær Lone Møller-Hansen og hendes mand Jesper. Ledelsen står tidligt op for at være med til så meget af Folkemødet som muligt, for åbningen er flyttet frem i forhold til tidligere år.
Hovedpunkterne på ledelsens dagsorden er forberedelserne til Landskonference 1, som finder sted på Lindenborg 25.-26. juli, midt under sommerstævnet.
Meget spændende er tiltag om teologisk undervisning af prædikanter og gudstjenesteledere, som er på dagsordenen hos ledelsen og som bliver præsenteret på LK1.
Ved fristen for opstilling af kandidater var der opstillet lige præcis det nødvendige antal kandidater, men altså ikke nok til, at der kan være suppleanter til ledelsen. Vibeke Dalsgaard fra Pandrup er genopstillet og det samme er Per Beck, Karmelkirken, som formand. Nyopstillet er Kio Awi fra chin-menigheden Lai Baptist Church i Ringe.