Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

”Kærligheden vandt”

11/01/2023

– er overskriften på en spændende artikel om Henry Nawl Thang Bik i magasinet ’Nyt på tværs’. Henry kom til Danmark i 2018. I dag er han ungdomsleder for 70 unge i Chin Baptist Church i Esbjerg. Henry var som teenager på vej ud i alkoholmisbrug, men ved et møde med en omrejsende præst oplevede han at blive fundet af Jesus. Henry fortæller: ”Præsten talte om Jesus Kristus og læste et vers fra Johannesevangeliet, hvor Jesus siger, at det ikke er os, der har valgt ham. Han har valgt os. Pludselig gik det op for mig, at der var en, der elskede mig. Jesus havde valgt mig. Det vers gav mig nyt håb og et nyt perspektiv på livet.” Du kan læse hele interviewet med Henry på side 5 i ’Nyt på tværs’ (Nr. 4, december 2022) fra Tværkulturelt Center. Hent det her (PDF-fil).
Kristeligt Dagblad har også et spændende interview med Henry Nawl Thang Bik både på nettet og i papirudgaven 9. januar 2023.