Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Konference: Når kirken svigter

Konference: Når kirken svigter

18/08/2021

Gennem tiden har mange mennesker brændt sig på kristne fællesskaber, selvom fællesskaberne burde være et trygt sted for alle. For at sætte fokus på problematikken står Baptistkirken i Danmark sammen med en lang række kirkelige organisationer bag fyraftenskonferencen ’Når kirken svigter’.
”Det er vigtigt, at vi er med. Det er et relevant og vigtigt emne at tage fat på. Vi må ikke lukke øjnene for, at vi som frikirker også kan svigte, og vi skal turde at sætte ord på de svære situationer”, siger Baptistkirkens generalsekretær, Torben Andersen bl.a i en artikel med yderligere oplysninger om konferencen. Artiklen kan læses på www.baptist.dk. Han opfordrer ledere og medlemmer i baptistkirkerne til at deltage enten fysisk i København eller på livestream.
Praktiske informationer: 30. september 2021 kl. 16-20 i Københavns Kulturcenter, Drejervej 15, København NV, eller via livestream online. Pris: 50 kr. inkl. En let servering – livestream er gratis. Tilmelding og læs mere på www.naarkirkensvigter.dk, tilmelding til livestreaming er ikke nødvendig.