Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Kvinder, teologer og ledelsen

16/05/2018

I morgen, torsdag, bliver der et sandt leben på BaptistKirkens Sekretariat på Amager. Ledelsen holder møde dér, og det har i dette arbejdsår været en sjældenhed, fordi der pt. er flest jyder i ledelsen. Derfor har mange møder været afholdt på spejdernes korpskontor i Aalborg.
Ledelsen har tradition for at mødes med enten et af arbejdsudvalgene eller en af organisationerne ved hvert møde, men netop ved dette møde er der inviteret hele to hold gæster. Om formiddagen kommer to fra Kvindenetværkets ledelse, formand Lise Willer og Susanne Andersen. Over frokosten støder tre fra Teologisk Forum til, nemlig formand Johannes Aakjær Steenbuch, Bent Hylleberg og Bodil Højbak Møller.
På dagsorden er selvfølgelig også forberedelse til landskonferencens første afdeling, LK1, der afholdes på sommerstævnet i Lindenborg onsdag og torsdag d. 25. og 26. juli. Af spændende nye initiativer er bl.a. en ny dåbsbog fra Teologisk Forum.