Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Oversvømmelser i Burundi

Oversvømmelser i Burundi

09/05/2018

Fra vores venner i Baptistkirken i Burundi har vi modtaget en henvendelse om forbøn for en række områder i Burundi, der de seneste dage har oplevet oversvømmelser.
Det er især tæt på hovedstaden Bujumbura, men også steder lidt længere oppe i landet, der er påvirket af oversvømmelserne og den megen regn.
Der er desværre rapporter om skolebørn, der er druknet som følge af jordskred, og mange huse er ødelagte. I baptistkirken i Ruhinga overnatter mange af de, der i det område har mistet deres hus.
Der er behov for mad, tøj og tæpper til disse mennesker og alle de andre, der er påvirket af oversvømmelserne. BaptistKirken har besluttet at hjælpe vores kristne brødre og søstre ved at sende 20.000 kr. til hjælpearbejdet. Ønsker du at støtte økonomisk, kan du sende et beløb på MobilePay 2299 6483 eller konto 3201 10042879 mrk. ’Oversvømmelser’. Gaver er fradragsberettigede efter gældende regler.