Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ledelsen på Bornholm

12/06/2019

Sædvanen tro er BaptistKirkens ledelse samlet på Bornholm. I dag, onsdag, er der ledelsesmøde i Vækst-Huzet i Hasle, hvor generalsekretær Lone Møller-Hansen er vært. De seneste år har ledelsen holdt møde torsdag, men med tiden er åbningen af Folkemødet flyttet til om formiddagen, så derfor har ledelsen også flyttet sit møde. Her lægges sidste hånd på programmet for LK1, der afholdes på Lindenborg mandag 22. juli.
Der er dags dato ikke kommet yderligere kandidater til ledelsen. Udvidelsen fra fem til syv personer afhænger som bekendt af, at der opstilles mindst to kandidater mere. De ledelsesmedlemmer, der er på valg; Lotte Holm Boeriis og Torben Andersen samt formand Per Beck, genopstiller.
Baptistkirken Bornholm er særdeles aktiv på Folkemødet, som medværter i teltet Mellem Himmel og Jord, sammen med 13 andre kirker og kristne organisationer. Lone Møller-Hansen står bl.a. for to pilgrimsvandringer, fredag og lørdag morgen kl. 8 fra teltet på Kæmpestranden, J37.
Søndag er der økumenisk gudstjeneste i Allinge Kirke kl. 10.30, hvor Marianne Jelved prædiker.