Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Møde i Kvindenetværket

28/10/2020

Kvindenetværket var lørdag 24. oktober samlet til forretningsmøder dels for distrikterne, der blev aflyst i foråret og dels til landsmødet, der ikke kunne finde sted på Lindenborg i sommers.
41 stemmeberettigede var mødt op og trods Corona-restriktioner med afstand, sprit og brug af mundbind blev det en dejlig dag, hvor vi fik klaret alt det formelle.
Lise Willer stoppede som formand efter seks år på posten og afløses af Anne-Marie Møller fra Hjørring. Else Würtz Nielsen stoppede som kasserer og her indtræder Jette Mølbæk fra Aarhus i opgaven.
En veloplagt og veltalende Isabella Arndt, formand for Kristendemokraterne, tog os med ind i livet som ung, kristen, kvindelig politiker og spiddede tidens tendenser og kunne krydre med egne oplevelser.
Kvindenetværket sender nu nødhjælp til menigheden i Plovdiv i Bulgarien og hertil går også årets Møntindsamling. Kvinderne der bruger de indsamlede midler og de mange nødhjælpskasser – mere end 50 – til at gøre godt i deres nærområde.