Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Morten Kofoed til Rwanda og Burundi

27/04/2022

I morges tog Morten Kofoed til Rwanda for at besøge vores partnere i Rwanda og tilse de to seneste projekter, vi har fået bevilliget. Det ene projekt kombinerer bedre landbrugsmetoder og spare- og lånegrupper. Det særlige ved dette projekt er, at man organiserer de mange grupper i såkaldte føderationer, der bl.a. giver dem mulighed for at tilbyde større lån og komme i dialog med det formelle banksystem. Det andet projekt er et, der skal gøre livet for unge ugifte mødre bedre og inkludere dem i kirker og lokalsamfund.
Senere går turen til Burundi, hvor modtagelse af udstyr fra den container, vi har sendt af sted i februar, skal forberedes. Her støder sundhedsekspert og sygeplejerske Karsten Lassen til, som bl.a. andet skal uddanne personale på sundhedscentret i Nyantore i det nordlige Burundi i førstehjælp og anvendelse af det afsendte udstyr. Turen byder også på besøg i Batwa-landsbyerne omkring Rubura og Musema og møder med partnerne.
Morten er tilbage på kontoret den 17. maj.