Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ny generalsekretær for Dansk Missionsråd

27/11/2019

Den kommende generalsekretær for Dansk Missionsråd er også bornholmer. Henrik Sonne Pedersen er netop udnævnt. Han afløser Jonas Adelin Jørgensen, der ligesom Henrik er fra Bornholm.
Henrik kommer fra en midlertidig stilling som sømandsmissionær i Nuuk. Han har tidligere virket som teologisk underviser på Mekane Yesu Kirkens seminarium i Addis Abeba, Etiopien og som leder for kirke og dialogarbejdet i Danmission. Han har således bred erfaring inden for en række vigtige områder for danske missionsorganisationer – både som udsendt og som organisationsansat – og har især arbejdet med teologisk undervisning og kapacitetsopbygning i det globale Syd.
BaptistKirken er medlem af Dansk Missionsråd og international missionssekretær Morten Kjær Kofoed har et tæt samarbejde med Dansk Missionsråds Udviklingsafdeling.
”Henrik har et solidt forudgående kendskab til vores arbejdsområde, han har en stor teologisk faglighed særligt på det missionsteologiske felt, og han har arbejdet i flere af vores medlemsorganisationer gennem en længere årrække. Han har tilmed et stort nationalt og internationalt netværk og er en respekteret person inden for missionsområdet,” siger bestyrelsesformand for Dansk Missionsråd Poul Erik Knudsen.