Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Syng julen ind

20/11/2019

’What sweeter music can we bring than a carol’ (Kan vi bringe sødere music end en julesang). Disse ord med musik af den nulevende engelske komponist, John Rutter, indgår i ”Syng julen ind” i Karmelkirken, Petersborgvej 35B, søndag 24. november kl. 15.00.
De tre vise mænd kom med guld, røgelse og myrra til det lille Jesusbarn. Hvad skal vi andre komme med? Vi kan bl.a. komme med en sang.
Pankoret, der i år har 40-års jubilæum, vil sammen med menigheden tage forskud på den dejlige tid i december, hvor vi mærker, ’der er noget i luften’, hvor vi juleaften kommer til kirken, oplyst af ’tusind julelys’. Her hører vi juleevangeliet fra Lukasevangeliet kapitel 2 eller måske fra Johannesevangeliet. Pankoret vil synge fra Johannes 1.1-14 med en omskrevet tekst af K.L. Aastrup ’Ordet var, før der blev Verden’ og med musik af Torben Steen Jensen.
Jens Eric Strudsholm vil med sin bløde barytonstemme synge ’En hellig nat’ med Pankoret som backing group. Derudover vil vi alle synge nogle af vores elskede julesange. Arrangementet er tilrettelagt og ledes af Kirsten Lodberg.
Vel mødt til en dejlig musikeftermiddag i Karmelkirken.