Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Ny generalsekretær for EBF

08/09/2021

European Baptist Federation skal have ny generalsekretær, da Tony Peck skal pensioneres med udgangen af oktober. Tony har også været i Danmark og deltaget i en landskonference.
Den nye generalsekretær hedder formentlig Alan Donaldson. Han er i hvert fald nomineret og skal vælges på EBFs årlige møde her i september. Han er generalsekretær i det skotske baptistsamfund og beskrives således: Alan bringer en dybde af erfaring, som strækker sig fra Rusland til Skotland, med en passion for mission, kreativitet og varme relationer.
Valget er med i forbønsbrevet fra Baptisternes Verdens Alliance. Det er også tre små afrikanske lande; Benin med godt 10.000 baptister. Her er forbønsemnet at stoppe børneslaveri. 50.000 børn bliver solgt som slaver hvert år!
Elfenbenskysten med 15.000 baptister. Her er forbønnen for den nordlige del af landet, hvor der er meget få kristne.
Endelig Togo, hvor der er næsten 23.000 baptister. Dette land har en meget stor dødelighed pga. malaria og forbønnen handler om effektiv bekæmpelse af den sygdom.
Vil du selv læse om Alan Donaldson eller andet i bedebrevet, kan du finde det her.