Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Ny hjemmeside – hjælp til gudstjenester

Ny hjemmeside – hjælp til gudstjenester

31/10/2018

Vi får brug for flere og flere lægfolk, der tager ansvar for menighedernes gudstjeneste. Til disse – og til øvede præster! – har Teologisk Forum skabt en hjemmeside ved navn www.liturgi.dk.
Denne hjemmeside er netop blevet ajourført og en del udvidet. Her vrimler det med gode idéer til mange former for gudstjenester. Hertil føjer sig artikler om, hvad en gudstjeneste er, indføring i prædiken, dåb og nadver m.v., hjælp til kirkelige handlinger (vielser og bisættelser), en ressourcebank med salmemelodier, der kan afspilles og bruges, hvis organisten bliver syg (!), forslag til forskellige typer af bøn i gudstjenesten samt en række links til sang og musik osv. Hvis nogle vil foretrække den gamle udgave af hjemmesiden, findes den stadig bag et link på den nye www.liturgi.dk.
Teologisk Forum, der består af fem medlemmer, holdt møde i sidste uge. På billedet er det – bagest fra venstre: Bent Hylleberg, Johannes Steenbuch (formand) og Thai Hon Thin Tuep; foran ses Christian Bylund og Bodil Højbak Møller.