Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Stor deltagelse i Landskonference

28/11/2018

Der var 152 deltagere i LK2, Landskonference 2, i Vejle i lørdags. 40 menigheder og fem organisationer var repræsenterede ud over ledelsen på fem personer og de fire ansatte.
I øvrigt blev det vedtaget, at ledelsen kan udvides fra fem til syv personer. Men det kræver, at der opstilles mindst tre kandidater til ledelsen til sommer. Den store majoritet, der stemte for forøgelsen, skal altså vise viljen ved at finde personer, der vil udfylde pladserne. Vedtagelsen skal gentages på LK1 mandag 22. juli i Lindenborg.
”Der var også livlig snak ved bordene omkring den kommende Fælleserklæring. Den skal gælde 2019-2023 og afgør, hvilket fokus vi skal have i arbejdet i BaptistKirken,” siger generalsekretær Lone Møller-Hansen, der glæder sig over engagementet.
Læs i øvrigt artiklerne fra landskonferencen på baptist.dk: I spændingsfeltet mellem fortiden og fremtiden, Hvor går vores grænser? og Hvad skal vi erklære? samt interview med Mette Holmgaard, der leder processen med Fælleserklæringen.